Skip to main content

Signetur adviseren en ontzorgen van (kandidaat)notarissen

Signetur verstaat het notariaat en zorgt voor de best passende oplossingen binnen uw zakelijke en persoonlijke ambities. Samen bouwen we doelgericht aan een succesvolle toekomst van uw notarispraktijk.

Rene Brinkman AA, is dé accountant en adviseur voor notarissen en kandidaat-notarissen. Hij is de perfecte partner om met u te sparren over de toekomst van uw kantoor en u daarin te adviseren.

Neem contact op

Zoekt u een ervaren adviseur die alles weet over het notariaat?

Of er nu een financiële audit, fusie of reorganisatie op de planning staat. Rene bereidt alles nauwkeurig voor en zorgt dat alles klopt, zodat processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Zo kunnen de dagelijkse werkzaamheden binnen het notariskantoor doorgaan en blijft er voldoende tijd om persoonlijke aandacht aan uw klanten en medewerkers te geven.

Maak een afspraak

Waarom Signetur?

  • Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en een goed luisterend oor
  • Kennis van de wet- en regelgeving en de dagelijkse praktijk op een notariskantoor
  • Een scherp analytisch vermogen en daadkrachtige probleemoplossing
  • Zeer goede bereikbaarheid voor vragen en een snelle respons
  • Ontzorgen bij financiële audits, fusies, bedrijfsovernames of reorganisaties
  • Werkt samen met een uitgebreid netwerk van specialisten

Met meer dan 25 jaar ervaring in het notariaat, ondersteun ik (kandidaat)notarissen met onafhankelijk, deskundig én persoonlijk advies. Ik ben nauw betrokken bij het reilen en zeilen op kantoor, ken de wet- en regelgeving van het notariaat en help u meebewegen met de dynamiek van de branche.

Rene Brinkman

Wat klanten zeggen

Als branchespecialist voor het notariaat denkt Rene graag buiten de gebaande paden met je mee, om te komen tot een oplossing die bij het kantoor past.

Pascal DuijneNotaris te Arnhem

Sinds 3 jaar ben ik zelf klant bij Signetur, maar ik ken Rene Brinkman al langer als accountant van mijn voormalig werkgever. Het meest prettige aan onze samenwerking is het feit dat Rene zeer goed bereikbaar is en uitermate toegankelijk voor het stellen van vragen of het plegen van overleg. Zijn communicatie is helder en begrijpelijk, heel fijn als je zelf als klant geen financiële achtergrond hebt. Verder doet Rene moeite het kantoor en alle medewerksters te kennen, waardoor de benadering dus oprecht persoonlijk te noemen is en passend bij het kantoor. Doordat Signetur uitsluitend notariskantoren als klanten onderhoud is overleg over de branche en de tendensen binnen de branche een vast onderdeel van ons overleg. Dat maakt dat er voor mij als klant ruimschoots inzicht kan worden geleverd in de markt en hoe mijn collega's binnen de branche " draaien". Voor iedere notaris die maandelijks inzicht wil de het reilen en zeilen van zijn/haar kantoor, houdt van een persoonlijke benadering en advies op maat, zou ik Signetur van harte aanbevelen!

Mr. A.M.(Annamaria) Lopez-Brea GertenbachNotaria
Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Rene Brinkman.
Neem voor een frisse blik of een verkennend gesprek contact met mij op.
× Stel je vraag